Owh Dydiana

Tuesday, 25 March 2014

Pakej Percutian Pulau Perhentian 2015, Pakej Pulau Perhentian Kecil 2015, Pakej Murah Pulau Perhentian 2015

Assalammualaikum dear readers...
Adakah anda sedang mencari pakej percutian yang sesuai untuk anda merehatkan badan,minda serta jiwa anda setelah berpenat lelah bekerja atau menelaah pelajaran?
Apa kata anda datang ke Pulau Perhentian dan dapatkan pakej-pakej percutian 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2015, pakej percutian 4 hari 3 malam Pulau Perhentian
Jangan risau!kami ada beberapa jenis pakej yg ditawarkan..sila beri kami budget anda supaya kami boleh mencadangkan pakej-pakej yg sesuai untuk anda..atau anda kami ada  Beberapa pilihan pakej untuk anda pilih untuk anda ataupun kumpulan anda.  Anda bebas untuk memilih samada mahukan pakej yang FREE and EASY atau FULLBOARD pakej atau Pakej yang dilengkapi aktiviti snorkeling ataupun tidak.  Untuk yang tidak mahu aktiviti snorkeling, anda boleh memilih pakej TANPA Snorkeling atau boleh memilih pakej FREE and EASY jika anda ingin menyaksikan dan menikmati keindahan laut di Pulau Perhentian.

Pakej- pakej  untuk anda faham :

Pakej FREE N EASY 
  •  Boat Pergi Balik
  • Penginapan 3 Hari 2 Malam
  • Snorkeling 5 tempat
  • Snorkeling Equipment
  • Free trip ke Pulau Nelayan

Pakej FULL BOARD
  • Boat Pergi dan Balik
  • Makan (2x sarapan, 2x lunch, 1x Dinner, 1x BBQ)
  • Snorkeling 5 Tempat
  • Snorkeling Equipment
  • Free Trip ke Pulau Nelayan

*Harga pakej yang dinyatakan SUDAH termasuk cukai.
* Pihak kami sama sekali tidak mempunyai sebarang hidden charge (bayaran tersembunyi)
*Semua pakej tidak termasuk RM 5 (dewasa) RM2 (kanak-Kanak) caj pemuliharaan taman laut dimana anda dikehendaki untuk membayar sendiri di kaunter Jabatan Laut yang terdapat di jeti sebelum menaiki bot.
*Kami tidak menyediakan sebarang jenis khidmad insuran.

Sekiranya anda bercita-cita untuk ingin bercuti di hujung minggu di Pulau Perhentian Kecil ini, adalah dinasihati agar anda membuat tempahan terlebih dahulu. Bagi yang suka membuat tempahan disaat akhir, adalah besar kemungkinan untuk anda tidak mendapat bilik dan terpaksa menangguhkan percutian anda ke tahun hadapan.  Dan bagi yang berhasrat untuk bercuti ala "backpackers", anda dinasihatkan untuk bersiap sedia untuk berjalan dari satu resort ke satu resort yang terdapat di Pulau Perhentian Kecil ini sebelum jam 4 petang, kerana bot terakhir untuk keluar pulau adalah pada jam 4 petang.  Anda boleh menyambung ekspedisi mencari bilik ke Pulau Perhentian Besar, atau lebih malang, anda mungkin pulang ke Kuala Besut untuk berehat di hotel bajet yang terdapat di kawasan jeti Kuala Besut. Atau lebih malang lagi anda bakal menyewa tapak dan mendirikan KHEMAH dipesisir pantai dimana anda perlu mendapatkan kebenaran tuan pemilik tanah dan membayar sewaan tapak tanah untuk anda mendirikan khemah tersebut..laut yg maha luas adalah tandas anda...jadi bagi mengelakkan anda menghadapi suasana BERANI dan HOTEL 5 Bintang ini, anda dinasihatkannnn supaya membuat TEMPAHAN Chalet seawal yang mungkin. Satu pembaziran dan BUANG masa apabila dah sampai ke Pualau tapi tiada chalet atau bilik kosong...kuang kuang kuang...




LATEST PROMO 2017








63 comments:

  1. Boleh dapatkan quotation for 3D2N for 2 adults. Prefer package Free & Easy.
    Expected date by end of May 2014. Please email me at alfyan5011@gmail.com.

    ReplyDelete
  2. Pakej simple utk 2 hari 1 mlm ada tak? utk date 22 may 4 orang.
    Email annasue_4066@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. Pakej simple utk 3 hari 2 mlm utk 2 org tarikh 5 jun 2014 ada x??
    Kizaharokeida@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Hai.. pakej full board untuk 3 hari 2 malam (2orang) bagi tarikh 20 June 2014 ada tak?
    anith_kamal@live.com.my

    ReplyDelete
  5. pakej fullboard dari 8hb June sampai 11hb June 2014 ada?tlg bg quotation ke Adcab_halil@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Email me quotation packages full board 4 person..traveling date september 2014..tq
    aglimahazaierah@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Mintak pm quote for all package 3hari 2mlm...faizp77@gmail.com. series cust

    ReplyDelete
  8. pm me details for packages full board or free and easy for 3days 2 nights . for 5 persons. travel date : around early june (probably 6th june-8th june) . email : nade_edina@yahoo.com. thank you :)

    ReplyDelete
  9. pls email price for 2D1N pakej for 2...free & easy...on 5th june...pls email to liza.hidayu@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Hai, email me quatation for 8-1 person.
    End of May
    25-27
    3 days 2 nights

    email: ameer.azman92@gmail.com

    ReplyDelete
  11. salam. ada tak pakej untuk 2 hari 1 malam for this weekend? (17-18 Mei 2014)..boleh emailkan detail pakej for simple, free n easy, fullboard?

    nurulsuhana26@gmail.com

    ReplyDelete
  12. hi. pls send quoatation 3H 2M utk 3 org. (1/6 -3/6/14):
    -pakej free & easy
    -pakej fullboard

    emel: awfaziera@gmail.com. thanks!

    ReplyDelete
  13. hi nak quotation 3h 2m utk 2 org for Aug
    -pakej simple
    -pakej free & easy

    email: ms_jamingon@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. hi nak quotation 3h 2m n 4h 2m utk 2 org for jun 2014
    -pakej full board
    -pakej free & easy
    syolah_88@yahoo.com


    ReplyDelete
  15. hi, may i have quotation for 3d2n for 13-15 june 2014 (4 pax) for :
    - fullboard package
    - free and easy package
    at:
    amirarosli88@gmail.com

    ReplyDelete
  16. May I have the quotation for 3D2N for month of August. Kindly send an email to me at belabdulla@gmail.com

    ReplyDelete
  17. hai. email i quotation for 3D2N on 19-21 june 2014 untuk 5 orang. shidanik23@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Assalam.saya nak quotation for 3D2N on 26-28 june 2014 untuk 3 orang.pls dont hesitate to send me email at satriacrow@yahoo.com TQ.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum bole x emailkan saye 3D2N quotation untuk 2 org di pulau perhentian kecil fullboard

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum bole x emailkan saye 3D2N quotation untuk 2 dewasa 2 kanak2 (pakej fullboard dan pakej lite n easy)
    aidawati.ar@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Salam..boleh tak e-mailkan sy quotation 3D2N untk 2 org (Pakej Fullboard dan line & easy)..tarikh rancang travel 25.8.14-27.8.14.. nuriman_alias@yahoo.com. TQ

    ReplyDelete
  22. salam . boleh tolong emaikan quotation untuk 3D2N untuk 4 org (Pakej free and easy dan fullboard). Rancang untuk bercuti pada 20.6.2014-22.06.14)
    rofflisrobert@yahoo.com . thanks :)

    ReplyDelete
  23. emel me qoutation 3D2N for 2 people (pakej simple & pakej free n easy)
    20 jun 2014-22 jun 2014
    hayati_ayuphan@yahoo.com.
    thanks

    ReplyDelete
  24. hai
    can you email me the quotation price for free and easy package for 2 person?
    The date would be on 20/6/2014 - 22/6/2014.
    my email nurhafizzayahya@gmail.com
    ASAP

    ReplyDelete
  25. Boleh email quotation utk 7org.
    2girls dan 5boys..sume masih bujang.
    Semua pakej.
    husna_idris89@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Email quote utk fullboard 3H2M.. 4org.
    aminsalleh2101@gmail.com.my
    Tarikh: 18-20June 2014

    ReplyDelete
  27. boleh x email pakej full board untuk group 15orang..?
    nie email, epiey92@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Mintak tolong email kan quotation pakej fullboard untuk 2 org..
    qie.ace8572@gmail.com (terima kasih)

    ReplyDelete
  29. emailkan pakej fee n easy dan pakej fullboard utk 10 org.
    engkumohdfitri86@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Salam, boleh tak emel pakej fullboard 3h2m utk 4 org pd 22 jun 2014 ni. as_arena@hotmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  31. Salam..boleh tak email quotation utk 20 org termasuk kanak2 bagi pakej fullboard
    sen_nun89@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. salam,.email pakej fullboard and free&easy pakej utk 2 org,.date 2/9/2014
    sufipengaman@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Quotation 3D2N 30/08 - 01/09 plss. mussleeha@gmail.com

    ReplyDelete
  34. HI..blh email kan sy qoutation tok package full board 3hari 2 mlm pd tarikh 5june-7 june 2014... email sy di farizizzuddin@gmail.com .... thank you..

    ReplyDelete
  35. dear all for fast reply please whatsApps us ut 0142233392 tq :)

    ReplyDelete
  36. Hai..email quotation utk pakej simple 3h 2m utk seorang email:zazalikha@gmail.com

    ReplyDelete
  37. hai..email quotation utk 3h2m pakej free and easy / full board 29aug-31aug and 5sept-7sept ajybzakaria@gmail.com.untuk 10 orang

    ReplyDelete
  38. Pm package utk full board. 9pax
    fhara.nadia23@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Send me all the details package
    amir_izzatpredator22@yahoo.com
    U have package for 2d1n?

    ReplyDelete
  40. Pakej 1 family..8 orang...2 hari 1 malam pada 15 ogos 2014 hari jumaat ni...tlg hantar di email
    aniras66@gmail.com

    ReplyDelete
  41. SALAM..boleh emel quotation untuk 3hari 2 malam pada 13Sep-15Sep 2014 untuk 8orang? Dua2 pakej ye, free and easy & full board. emel kepada: xtreme_viva777@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. Salam pm me for package simple 3d2n from 13-15; sept 2014 . Utk 2 person. Tqsm...

    ReplyDelete
  43. salam... boleh bg sy quotation ke pulau perhentian 2H 1M ( 20 sept-21sept 2014 )
    - untuk dua orang
    - pakej free and easy
    - pakej full board
    - tentative activities sepanjang 2H 1M
    tq n_n
    email- chikus_icecream92@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. hye. bley pm pakej pulau perhentian 2 hari 1 malam . 4-5 sept . untuk seorg sekali dengan snorkeling
    drhazim_um@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Salam. Mtk PM pakej fullboard 3D2N utk 4 org (2 laki, 2 perempuan). Tarikh 7/9 - 9/9.. afifizwan@gmail.com

    ReplyDelete
  46. korang korang koranggggg...cepat cepat wassap kita...cepat sikit kita reply..cepat sket korang dapat buat booking :)
    0142233392...
    0142233392..
    0142233392..
    cepat cepat wassap ok!!

    ReplyDelete
  47. Salam. Pohon quotation 4h3m pakej free n easy dan full board.

    Email ke huzairi@ocbc.com / hhuzairi@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Hi.. can u send me via email for 3D2N-full board package (3 person )include accomodation and we prefer to stay at shari-la resort.. n we plan to go on 31/10-2/11/2014..is the date available for snorkeling xtvt? Kindly send ur quotation to fetrizainal@yahoo.com..hope to hear from u soon!

    ReplyDelete
  49. salam puan diyana boleh emelkan quotation untuk seorang, pakej free & easy, dalam bulan july 2015. kamarudinasmida@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Salam mhon quatation 3d2n full board package for student 10 org , 6 prmpuan 4 lelaki .. Utk bln feb 2015
    wafa_syarifah@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. salam mohon quatation bgi seorang untuk pakej free & easy daalam bulan feb 2015..
    ridhwan_91@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  52. Salam Mohon quatation 3 hari 2 mlm tuk 2 adult 1 child
    arinzam@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Salam. Mohon quatation 3d2n untuk 2 orang
    -full board package
    -free & easy package
    fakhruzzamanjamhari89@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam .mhon quotation 3d2n utk 2 org .full board package. nurhidayahhamsi@gmail.com

    ReplyDelete
  55. As Salam....
    saya sdg mencari quotation utk company trip ke pulau perhentian spt berikut:-
    no of person : 160 pax
    no of day(s) : 3 days & 2 nights
    estimated date : march / april 2015
    email add : leezalee69@yahoo.com
    preferable: pakej termasuk breakfast, lunch & dinner utk 3d2n tu...

    ReplyDelete
  56. Boleh sy dapat kan price utk 3hari 2mlm utk 3 org.
    Pakej free n easy
    Pakej fullboard
    Email mhan8884@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Assalammualaikum...

    Untuk mendapatkan maklum balas dengan cepat dan pantas boleh whatsApp kami 011-14345771/72 :)

    ReplyDelete
  58. Salam,
    Hye. Mohon email saya quotation 2 hari 1 malam utk 5 dewasa 3 kanak-kanak & 1 bayi.
    ( 5 & 6 Sept 2015 )
    - penginapan
    - boat pergi / balik
    -** snorkling & tanpa snorkling (just wanna know the price)
    Tq :)
    Email asap at babyluffumie@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. assalamualaikum . boleh mail saya pakej 2H1N untuk 6 orang .
    Email at wissmynyte@gmail.com
    ty :)

    ReplyDelete
  60. assalamualaikum . boleh mail saya pakej 2H1N untuk 6 orang .
    Email at wissmynyte@gmail.com
    ty :)

    ReplyDelete
  61. awal bulan 12 ade tempahan tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tutup pulau untuk monsun..dari november sampai end of january...bln 2 nnt buka semula :)

      Delete