Owh Dydiana

Saturday, 28 June 2014

Promotion Hari Raya Perhentian Kecil Pakej Budget 2014

assalammualaikum my dear readers..

belum masuk bulan puasa lagi tapi we olls DyOne Travel Services dah kasi UP dulu promotions!
bukan apa...xtually sempena hari raya 2014 ni chalet chalet kami dah almost fully bu=ooked...ramai gila nak pergi time raya..terutamanya keluarga...bila sebut keluarga dah tentu bukan 2org je yer...most of the family is like 20ax..30pax habaq ang...bukan sikit sikit...tp chalet yg kami ada tidak banyak...jadi bagi mengelakkan anda anda membazir credit call sana sini mencari chalet yg kosong ada baiknya korang call ktrg at 011-14345771/72...atau nak lebih jimat WhatsApp je senang..0142233392 untuk booking..tp kene tanya dulu..bagi kami DATE dan BRAPA ORANG nak pergi tu...senang ktrg terus check...kalau ada KEKOSONGAN baru korang tanya HARGA pulak...kan ke senang mcmtu?...tanya harga segala bagai...itu itu kedebak kedebuk skali bila dah suka dengan servis dan pakej yang kami tawarkan...bagi date je kecewaaaa sebab chalet penuh..PENAT kan?.. :) so demi mengelakkan hati anda berduka lara...baik anda anta WA gaya bunyi gini... "HI SAYA NAK PERGI PERHENTIAN PADA TARIKH XX DAN SERAMAI XX ORANG" haaaa senang je kan kan?...

so apa lagi tunggu?..takkan nak tunggu chalet semua dah penuh baru nak booking..memang melepaslaaaa....
oh lagi satu nak bgtau...Perhentian Island ni pantai timur..jadi tidak terlepas dari MONSUN...cuma tinggal beberapa bulan je lagi untuk korang plan bercuti ke Perhentian Island...ini kerana Pulau Perhentian akan TUTUP pada bulan OCTOBER hingga FEBRUARY....memang kami tidak mengambil client...

Monsun tu apa??ok monsun tu musim hujan..angin kencang..ombak besar...jadi tak ada sesiapa pun brani bawak boat meredah lautan yg bergelora tu ya....

Kami akan buka semula pada RAYA CINA tahun 2015 nanti...insyaallah...

so apelagiiii tungguuuuuu...hubungi ktrg laju laju sepantas kilat untuk booking!










011-14345771 Dhea
011-14345772 One
0142233392 (WhatsApps)

No comments:

Post a Comment