Owh Dydiana

Sunday, 1 December 2013

Lace Shawl / Tudung Lace Glitters

Assalammualaikum readers! :)

Ah lama sangat blog ni bersawang2..hehe maaf ye..sibuk kebelakangan ni..si ni dah kedepan boleh lah nk menepel blog ni dgn gambar gambar baru..eceh..

actually kami baru mengeluarkan satu product baru untuk pasaran dibawah jenama Dhea Dydiana Designs nama pon dah tahu...tak baju...tudung..tak tudung seluar..haha..xdelah kami baru je kluarkan Tudung or Shawl...dan akan datang insyaallah product tu masih lagi biarlah rahsia..hehe..supriseeee...tunggu ye..

Ok ni shawl yang saya keluarkan bebaru ni...Shawl ni sangat selesa ye..material buakan dari Malaysia..bukan tak bangga dengan product keluaran Malaysia tapi saya dpt material ni masa jalan jalan amik angin di negara org...so bila pegang dan pakai terasa selesa ya amat...dan harga pun berpatutan..jadi teruslah saya borong dan bawak balik Malaysia opkos nk share dgn warga 1 Malaysia kita..mana tahu pengilang di Malaysia boleh copycat ke keluarkan material yang sama..maka majulah industry Malaysia kan?..

So here it is...Soft Glitters Lace Shawl by Dhea Dydiana Designs!

Material : Soft Glitters Chiffon (sangat lembut dan mudah dibentuk..kain yang sejuk dan tidak terlalu jarang..glitter pon tidaklah semeriah cik kiah siti nurhaliza..lembut dan soft soft je sparkling dust glitters tu..bawak g keje pon xdelah mcm nk buat concert mak jah hehehe)

Ukuran : 1.8m x 0.6m (ok mmg org cam..eh biar betul..yer betul!ukuran shawl ni mmg panjang..sengaja saya buat panjang..supaya boleh lilit dengan kemas dan bahagian belakang tidaklah terjongket nampak leher dan tergantung gonjeng..hehe..yang paling penting kelabuhan dia berjaya menutupi paras dada..alhamdulillah)

Lace : kemasan lace yang ditaburi manik manik halus..material lace yang sgt lembut..(maka tidak kejung seperti lace lace yg lain..lace ini dari kualiti yg sgt tinggi..tak percaya boleh beli 1 dulu..nnt dah pegang dan pakai anda boleh merasainya sdn)

Jangan pertikaikan harga saya ye..kerana bila anda dpt barang ditangan anda pastinya andai pelik.."biar betul tudung ni cuma RM67???with this quality" ye saya...tudung saya cuma berharga RM67 termasuk postage ye.. =) kenapa murah?..sebab ni harga pengenalan dan saya cuma ada 80 helai sahaja..dan saya TIDAK AKAN RESTROCK sekiranya habis..sebab materialnya cuma ada diluar negara..maka kos penghantarannya agak mahal berbanding harga saya pergi sdn dan bawak balik sdn sbb saya tutup mata kos tambang dan penginapan..hahah apa lah saya ni kan..xpelah benda baik saja saya nk sharing biar semua muslimah nampak cam comel je..cam cantik je bila pakai highclass shawl ni...so tunggu apa lagi...ayuhhhh order sekarang!!

Boleh wassap saya 0142233392 or call/sms 011-14345771






Dhea Adra Collection by Dhea Dydiana Designs






FB : Dhea Dydiana
Instagram : Owhdydiana
wassap : 0142233392
call/sms : 011-14345771
oWhDydiana®
www.dydiana12.blogspot.com

No comments:

Post a Comment