Owh Dydiana

Tuesday, 30 October 2012

VAPOR ECONOMY PACKAGE



Assalammualaikum Dear Readers..

seperti yang saya janjikan..saya tidaklah sekejam mana nak paksa korang beli full set skaligus kan..saya faham tak semua orang mampu keluar duit segedebuk beratus mcmtu kan..so saya telah membuat satu pakej simple..which is saya panggil Economy Package..berpatutan..atleast korang boleh pilih..nak set FULL atau nak set just for starting kan..xsalah pun janji dapat berhenti merokok dah alhamdulillah dah.. :) ok letsss check it ouuuttttt! jeng jeng jengg...Battery Boleh pilih samaada Model EGO T atau EGO QUEEN ye..



EGO T BATTERY

EGO QUEEN BATTERY

CE4 CLEAROMIZER

ZIP BAG

LANYARD

E-LIQUIDS/FLAVOURS/JUICES

EGO T ECONOMY PACKAGE contains :
1 Battery (blue/red/gold/white/silver/black)
1 usb connector and wall charger
1 CE4 Clearomizer (Tank)
1 Lanyard
1 softbag
2 Flavours/e-liquids/juices
1 leather Zip Bag

Ok kalau dah ada set ni dah relax jela sikit..boleh untuk beginners je tau..sebab dia cuma ada 1 Battery..if kita charge battery tu, kita da xde backup battery lain untuk digunakan. Duration battery charging will be around 3-4hrs. So tips untuk set ni adalah charge sesiap waktu nak zZzZzz~ tido! sebab takkan time tgh tido pon nak vaping lagi kaaannn..tu namanya kemaruk teruk tu...kalah penagih dadah broo!haha..Jangan risau package ni harge tak sampai setengah ribu pon..suku ribu pon xsampai...tarikkk napas...lepas napas yer!tp agak-agak xberus gg tu jgn buat aksi tersebut..pitam org sebelah satgi...hahaha

Wassap Me for the Price details ok!
014-2233392 (Whatsapp Only)
or yu can call
011-14345771/72


oWhDydiana®

No comments:

Post a Comment