Owh Dydiana

Wednesday, 31 October 2012

VAPOR SUPER ECONOMY PACKAGE

Assalammualaikum myDear Readers!

ok ni lagi la pestaaa sakan tau kalau korang nak tahu...package ni mmg betul-betul package utk perokok yang betul-betul tegar nak berhenti merokok tapi tak cukup budget...aku wujudkan package ni sebab nak mendorong korang berhenti merokok dengan kadar berbaloi baloi baloiiii amat...ni mmg murah..so xdelah alasan korang nanti "mahalnyaa..xmampu la..xde duit la.." jangan buat aku kira lagi brapa harga rokok sekotak kali ngan semingu kali dengan setahun dan bla bla bla...ni tutup mata jela keluar duit...ok letsssss begin!




SUPER ECONOMY PACKAGE
1pcs Battery (Model Ego Queen or Ego T)
1 pcs CE4 Clearomizer
1pcs Usb connector and wall charger
1 bottle e-liquids/flavours/juices

sangat-sangat simple kan?..so ape tunggu lagi?..bertukarlah kepada Vapor!! kalau nak clear view model-model Ego Queen and Eqo T boleh tgk di next entry!


For the price details please :
Whats app 014-2233392
or call 011-14345771/72


oWhDydiana®


No comments:

Post a Comment